My Humax Forum » Freeview HD » FVP 4000T, FVP 5000T

Planned software update for FVP 4000T

(112 posts)
  1. Barry

    Barry

    administrator
    Joined: Feb '11
    Posts: 8,641

    offline

    To those of you with a FVP 4000T.

    Update is planned for FVP 4000T to bring it into line with functions as on FVP 5000T.

    Currently info is for a phased roll out starting as soon as final validation tests are completed - probably next week. Version number 1.03.39

    Tue 13 Feb 2018 15:57:55 #1 |
  2. User has not uploaded an avatar

    Harters

    senior member
    Joined: Mar '17
    Posts: 93

    offline

    It will be interesting to see what if anything will happen to us with a ‘hybrid’ 4000/5000...

    Tue 13 Feb 2018 16:10:29 #2 |
  3. Barry

    Barry

    administrator
    Joined: Feb '11
    Posts: 8,641

    offline

    Harters - 25 minutes ago  » 
    It will be interesting to see what if anything will happen to us with a ‘hybrid’ 4000/5000...

    I would imagine units will upgrade to 1.03.39

    Tue 13 Feb 2018 16:36:55 #3 |
  4. graham uk

    graham uk

    special member
    Joined: Jun '16
    Posts: 153

    offline

    Barry. Pending update information of new OS appreciated.

    graham uk

    Tue 13 Feb 2018 18:24:35 #4 |
  5. User has not uploaded an avatar

    giverny

    special member
    Joined: Dec '15
    Posts: 294

    offline

    will be interesting to spot any differences between 5000t v37 and 4000T v39

    Tue 13 Feb 2018 18:42:37 #5 |
  6. Barry

    Barry

    administrator
    Joined: Feb '11
    Posts: 8,641

    offline

    Update appears to be available now via IP, both my FVP 4000T's have updated to 1.03.39

    Tue 20 Feb 2018 10:24:46 #6 |
  7. RogerB

    RogerB

    special member
    Joined: Nov '15
    Posts: 306

    offline

    Yup, got that. Looks good and there is definately a faster response to the remote commands. Like it. R-

    Tue 20 Feb 2018 10:46:19 #7 |
  8. User has not uploaded an avatar

    SSThing

    special member
    Joined: Nov '15
    Posts: 140

    offline

    I have just installed V1.03.39 via the OTA update.
    All went fine and appears to be identical to the 5000t software that I have been using for the last few weeks.

    Atb
    Chris

    Ps. Trying to open the link to this thread opens up the other thread, hence my double post. To get here I had to click on "read latest by RogerB".

    Pps. Now I have posted here the link works correctly, strange.

    Tue 20 Feb 2018 11:03:27 #8 |
  9. User has not uploaded an avatar

    Luddym

    special member
    Joined: May '16
    Posts: 149

    offline

    I've been using the 5000t software on my 4000t.

    The update downloaded ok (over Lan) but when it rebooted to install the update the screen went black and my TV reported "no signal" for almost 5 minutes.

    Panicking, I pressed both power off buttons on the remote as I wasn't going to unplug the item after so short a time. After turning the TV back on the update was starting to install. I have CEC off.

    Tue 20 Feb 2018 11:58:45 #9 |
  10. Barry

    Barry

    administrator
    Joined: Feb '11
    Posts: 8,641

    offline

    SSThing - 1 hour ago  » 

    Ps. Trying to open the link to this thread opens up the other thread, hence my double post. To get here I had to click on "read latest by RogerB".
    Pps. Now I have posted here the link works correctly, strange.

    I Had same problem, logging out and back in fixed for me, slight database glitch methinks.

    Tue 20 Feb 2018 12:11:16 #10 |

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.