My Humax Forum » Freeview HD » FVP 4000T, FVP 5000T

Tuner? died today, Repairable

(4 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    TriChris

    junior member
    Joined: May '15
    Posts: 9

    offline

    This morning our FVP4000T (in daily use) gave a blank screen, EPG says something like 'no information on all channels, trying to select a channel gave a massage to the effect you can't do that whilst recording or streaming (no recording or streaming taking place). We can watch what has been recorded fine. Signal strength and quality gives 0% on all three tuners. Is there anything inside repairable? I can do PTH soldering though not Surface mount.

    Tue 14 May 2019 22:47:13 #1 |
  2. User has not uploaded an avatar

    TriChris

    junior member
    Joined: May '15
    Posts: 9

    offline

    Sorry I should have mentioned I also tried the 4000t on the aerial connection in our bedroom with same results and another freeview box is fine on the lounge Aerial that the 4000T was on.

    Tue 14 May 2019 22:51:06 #2 |
  3. User has not uploaded an avatar

    TriChris

    junior member
    Joined: May '15
    Posts: 9

    offline

    I spoke to Humax who suggested a factory reset and that worked
    You lose an recording schedule and your favourites but all your existing recordings are still there. So disaster averted. Thanks Humax.

    Wed 15 May 2019 21:51:02 #3 |
  4. User has not uploaded an avatar

    DaveE

    member
    Joined: Feb '16
    Posts: 28

    offline

    Pleased you are sorted Chris.

    Thu 16 May 2019 16:32:18 #4 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.