My Humax Forum » Miscellaneous » Broadcast, Internet, Media

 

Youtube re-directing

(134 posts)
  1. joe pineapples

    joe pineapples

    member
    Joined: Aug '16
    Posts: 31

    offline

    Ove the past few days when I try to access Youtube, it displays a re-direction message, and looks like it tries to display some kind of different YT screen, white background with empty boxes. Rest of the time it loads up the usual interface fine.

    (HDR-1000S)

    | Thu 1 Oct 2020 11:10:47 #1 |
  2. User has not uploaded an avatar

    SSThing

    special member
    Joined: Nov '15
    Posts: 501

    online

    Same thing here on my 4000t today.

    | Sun 4 Oct 2020 9:46:01 #2 |
  3. joe pineapples

    joe pineapples

    member
    Joined: Aug '16
    Posts: 31

    offline

    Thanks. Yeah, those are the screens. Can take 5-6 attempts before it loads normally.

    | Sun 4 Oct 2020 11:12:11 #3 |
  4. grahamlthompson

    grahamlthompson

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 12,030

    online

    Try transferring the youtube video from a mobile device. That seems to work 100% for me,

    | Sun 4 Oct 2020 13:03:04 #4 |
  5. grahamlthompson

    grahamlthompson

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 12,030

    online

    Just tried on my HDR-1000S directly accessing YouTube via the Home button.

    It worked just fine. Watched a few movie trailers.

    How is your box connected - WiFi or network cable ?

    | Sun 4 Oct 2020 19:13:21 #5 |
  6. joe pineapples

    joe pineapples

    member
    Joined: Aug '16
    Posts: 31

    offline

    Mine is direct (network) cable.

    That's the thing, it's hit & miss (Took 3 attempts this morning). Tried other services like Netflix, and they work fine.

    | Mon 5 Oct 2020 8:54:35 #6 |
  7. User has not uploaded an avatar

    ReRo

    new member
    Joined: Oct '19
    Posts: 4

    offline

    I'm getting the same "you are being redirected to youtube.com" message then a white screen with empty boxes
    Makes no difference if connection is wired or wireless,
    Android smartphone is fine and smart TV (Hisense) are also OK

    | Thu 8 Oct 2020 11:20:36 #7 |
  8. User has not uploaded an avatar

    solquest

    junior member
    Joined: Mar '15
    Posts: 6

    offline

    Just started happening to me tried many many times but still not getting YouTube, any answers anybody?

    | Thu 8 Oct 2020 13:25:22 #8 |
  9. User has not uploaded an avatar

    ukkid35

    new member
    Joined: Oct '20
    Posts: 2

    offline

    Redirection started early October, however it does load the YT app correctly about 20% of the time, perhaps less

    When redirected there is zero functionality

    Any suggestions welcome

    Many thanks

    Model Name FVP-5000T
    Software Version UKTFAE 1.03.52
    Loader Version UKTFAE 1.06
    System ID 9010.7D44
    Software Build Date 12 June 2020

    | Thu 8 Oct 2020 14:02:50 #9 |
  10. Admin

    Admin

    administrator
    Joined: Feb '11
    Posts: 105

    offline

    Admin note:

    Thread will be moving to Broadcast, Internet, and Media sub forum shortly as problem is affecting more then just the HDR series

    Will be 'stuck' to top of main page.

    | Thu 8 Oct 2020 14:23:30 #10 |

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.