My Humax Forum » Freeview HD » FVP 4000T, 5000T

Change early hours update times?

(4 posts)
  1. tuttioi

    tuttioi

    member
    Joined: Jan '19
    Posts: 17

    offline

    Guys,
    Anyway I can change the early a.m update times on my 4000T?
    Never noticed it until I put in the bedroom.
    I'm alright Jack, I'm in the land of nod Zzzz
    But it wakes her indoors up with the noise & light.
    Don't want to be killing the power completely unless I have to (hassle)

    Thanks in advance ...

    | Sat 13 Mar 2021 14:40:42 #1 |
  2. grahamlthompson

    grahamlthompson

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 14,103

    offline

    tuttioi - 35 mins ago  » 
    Guys,
    Anyway I can change the early a.m update times on my 4000T?
    Never noticed it until I put in the bedroom.
    I'm alright Jack, I'm in the land of nod Zzzz
    But it wakes her indoors up with the noise & light.
    Don't want to be killing the power completely unless I have to (hassle)
    Thanks in advance ...

    Can you put the box in another spare upstairs room and use a cat 7 cable plus a pair of baluns to feed the bedrooom TV. If you can run a flat cat7 from say the lounge you can leave it there and control it from the bedroom. Same box can feed two tv's one in lounge other in bedroom.

    | Sat 13 Mar 2021 15:19:06 #2 |
  3. tuttioi

    tuttioi

    member
    Joined: Jan '19
    Posts: 17

    offline

    Unfortunately not. Needs to stay where it is.
    I take it then, I cannot stop or change these updates??

    | Wed 17 Mar 2021 21:34:12 #3 |
  4. grahamlthompson

    grahamlthompson

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 14,103

    offline

    tuttioi - 9 mins ago  » 
    Unfortunately not. Needs to stay where it is.
    I take it then, I cannot stop or change these updates??

    Not as far as as I know. Updates if you disconnect from the internet. You can cover the leds with Black Plastic Insulation tape to stop the light. I have to do this when someone stays in the 4th bedroom where my router is. You can turn off the router leds but the network cables have leds at the ends.

    | Wed 17 Mar 2021 21:50:29 #4 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.