Loss of HDMI « My Humax Forum

My Humax Forum » Freesat HD » FOXSAT HDR

Loss of HDMI

(5 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    TrancePants

    member
    Joined: Jul '12
    Posts: 13

    offline

    Lost HDMI output on my Foxsat HDR, Its been working fine ever since ive had it (about two years) apart from the odd rare handshake problem which V format on remote used to resolve on either TV. I've tried different cables, factory reset, firmware, rechecking connections, power down, TV settings reset, different TV and the problem still persists. Its working via nasty scart at the moment. All other HDMI devices are working fine. There is some life from the HDMI as the message on the TV changes when the Foxsat is powered up, also when hdmi switcher is inline light goes green. Spent the day trying to resolve it & lost lots of hair!

    Have I missed something ?

    Wed 23 Jan 2013 17:25:03 #1 |
  2. User has not uploaded an avatar

    TrancePants

    member
    Joined: Jul '12
    Posts: 13

    offline

    Humax support sent me a file FOXSAT-HDR_upgrade.hdf (3.54 KB) it reset the box but the problem is still there. Guess its a hardware fault

    Wed 23 Jan 2013 19:18:47 #2 |
  3. Barry

    Barry

    administrator
    Joined: Feb '11
    Posts: 8,701

    offline

    The file sent would have been a default file - enforces a factory reset on boot.

    Could still be under warranty dependant on when and where you bought it if definitely less then 2 years old.

    Wed 23 Jan 2013 21:03:19 #3 |
  4. User has not uploaded an avatar

    TrancePants

    member
    Joined: Jul '12
    Posts: 13

    offline

    Not sure when I bought it direct from humax. I will check
    edit ... Was ordered 03/11/2010

    Thu 24 Jan 2013 0:25:50 #4 |
  5. User has not uploaded an avatar

    TrancePants

    member
    Joined: Jul '12
    Posts: 13

    offline

    I dug it out & tested it!

    HDMI now works

    Sat 29 Dec 2018 15:39:46 #5 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.