My Humax Forum » Freeview HD » FVP 4000T, 5000T

Recording starting late

(5 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    rexleroy

    member
    Joined: Jun '11
    Posts: 41

    offline

    All my recorded programs start on time except coronation street.
    I have deleted it and re programmed but the same happens
    Any suggestions would be appreciated

    | Tue 21 Jun 2022 13:16:09 #1 |
  2. User has not uploaded an avatar

    Martin Liddle

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 4,092

    online

    rexleroy - 47 mins ago  » 
    All my recorded programs start on time except coronation street.
    I have deleted it and re programmed but the same happens

    I have had some issues with Coronation Street on ITV recently. I think it must be a broadcaster issue. I am currently using the ITV+1 version on channel 35 which seems to work better.

    | Tue 21 Jun 2022 14:10:17 #2 |
  3. User has not uploaded an avatar

    Harters

    special member
    Joined: Mar '17
    Posts: 204

    offline

    I have this issue too on my Aura, but oddly our old HDR is recording it without issue, so I can’t see how it can be a broadcaster issue.

    | Tue 21 Jun 2022 19:31:11 #3 |
  4. User has not uploaded an avatar

    Timdersticks

    member
    Joined: Nov '15
    Posts: 15

    offline

    rexleroy - 1 week ago  » 
    All my recorded programs start on time except coronation street.
    I have deleted it and re programmed but the same happens
    Any suggestions would be appreciated

    I was having this issue too. I deleted the series link, then waited a couple of days to set it again, and it is working fine again now. Maybe it needs to power down and be switched back on a few times before trying to re-program?

    | Mon 4 Jul 2022 16:17:29 #4 |
  5. User has not uploaded an avatar

    Martin Liddle

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 4,092

    online

    Timdersticks - 18 hours ago  » 
    Maybe it needs to power down and be switched back on a few times before trying to re-program?

    In this case it was a problem with the broadcast metadata and no amount of powering down would have any effect until the broadcaster fixed the issue at their end. I agree that powering down can be useful when the box gets itself into an odd state.

    | Tue 5 Jul 2022 11:18:23 #5 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.