My Humax Forum » Forum Site » Site Issues / Problems

Channels gone

(6 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    Hammers

    new member
    Joined: Feb '19
    Posts: 4

    offline

    Hi most of the channels I had through Humax have gone and when I do an Installtion none of them are found. Please help.

    Sun 10 Feb 2019 13:26:16 #1 |
  2. grahamlthompson

    grahamlthompson

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 10,280

    offline

    Hi welcome to our forum.

    Which Humax box do you have? And if a terrestrial one approx location. You could post a postcode of a public building in your vicinity.

    Sun 10 Feb 2019 13:29:39 #2 |
  3. User has not uploaded an avatar

    Hammers

    new member
    Joined: Feb '19
    Posts: 4

    offline

    Hi it's a HDR 1800T. TS96PX.

    Sun 10 Feb 2019 15:56:26 #3 |
  4. User has not uploaded an avatar

    Hammers

    new member
    Joined: Feb '19
    Posts: 4

    offline

    It's only finding 22 channels, very odd.

    Mon 11 Feb 2019 8:25:22 #4 |
  5. grahamlthompson

    grahamlthompson

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 10,280

    offline

    Enter your postcode and house number here. Tick the detailed view option.

    http://www.digitaluk.co.uk/operations/about_the_coverage_checker

    Post your most likely transmitter from the results

    Which 22 channels do you have ?

    When tuned to them using the box signal diagnostics what does the signal strength and quality show.

    Assuning similar to HDR-FOX-T2

    Menu - Settings -System - Signal Detection

    Mon 11 Feb 2019 10:48:22 #5 |
  6. User has not uploaded an avatar

    Hammers

    new member
    Joined: Feb '19
    Posts: 4

    offline

    Hi I've discovered it's a issue with our aerial, due to the gales we had a few days ago. Tried a portable aerial and it's fine. Thanks for your help though.

    Mon 11 Feb 2019 15:25:41 #6 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.