My Humax Forum » Forum Site » Site Issues / Problems

Topic — Add New » Read
    Registering with myhumax.org (2 years ago, 4 posts, 5033 views)
Started by: Barry with 2 posters
latest post by
Admin
2 mnths ago
    Removal of certain links and posts (8 years ago, 2 posts, 4495 views)
Started by: Admin with no replies
latest post by
Admin
6 years ago
  Check email carefully when registering (2 years ago, 8 posts, 2159 views)
Started by: Barry with 2 posters
latest post by
Admin
2 mnths ago
  Notify me of follow-up posts via email... (2 years ago, 10 posts, 2494 views)
Started by: Barry with 2 posters
latest post by
Admin
3 mnths ago
issue uploading images (5 mnths ago, 2 posts, 112 views)
Started by: kd25 with 2 posters
latest post by
SSThing
5 mnths ago
Attachment size (6 mnths ago, 7 posts, 242 views)
Started by: GrahamRHK with 4 posters
latest post by
A1944
6 mnths ago
How to close my account? (7 mnths ago, 2 posts, 211 views)
Started by: jamespoth with 2 posters
latest post by
grahamlthompson
7 mnths ago
Forum down Sunday 21st April for migration (1 year ago, 47 posts, 1781 views)
Started by: super-admin with 10 posters
latest post by
fedman1
1 year ago
RSS feeds (1 year ago, 2 posts, 232 views)
Started by: sont with 2 posters
latest post by
prking
1 year ago
  Delete forum account (1 year ago, 3 posts, 434 views)
Started by: Anonymous with 3 posters
latest post by
Admin
1 year ago
Channels gone (1 year ago, 6 posts, 418 views)
Started by: Hammers with 2 posters
latest post by
Hammers
1 year ago
Images in posts (1 year ago, 1 posts, 358 views)
Started by: A1944 with no replies
latest post by
A1944
1 year ago
  Problems with myHUMAX site (1 year ago, 2 posts, 413 views)
Started by: danishpm with 2 posters
latest post by
FenderBender
1 year ago
Apologies for Forum downtime (1 year ago, 8 posts, 467 views)
Started by: FenderBender with 6 posters
latest post by
bmax
1 year ago
Laggy Website (2 years ago, 9 posts, 764 views)
Started by: Volkswagen with 6 posters
latest post by
A1944
1 year ago
SSL expired warning. (1 year ago, 10 posts, 623 views)
Started by: Faust with 6 posters
latest post by
Faust
1 year ago
Security issue with forum? (2 years ago, 6 posts, 493 views)
Started by: antuk with 3 posters
latest post by
antuk
2 years ago
Mark all read? (2 years ago, 3 posts, 553 views)
Started by: A1944 with 2 posters
latest post by
gomezz
2 years ago
Freezing/Skipping recording (2 years ago, 3 posts, 527 views)
Started by: 2018Ackers with 2 posters
latest post by
2018Ackers
2 years ago
MyHumax.Org Forum migration (2 years ago, 5 posts, 879 views)
Started by: super-admin with no replies
latest post by
super-admin
2 years ago
Problems using forum with Chrome (3 years ago, 12 posts, 1412 views)
Started by: Faust with 4 posters
latest post by
REPASSAC
3 years ago
FVP4000T Picture Loss but sound remains (3 years ago, 4 posts, 2153 views)
Started by: GSN with 3 posters
latest post by
GSN
3 years ago

New Topic in this Forum

You must log in to post.