My Humax Forum » Forum Site » Site Issues / Problems

Forum down Sunday 21st April for migration

(47 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    fedman1

    special member
    Joined: Dec '13
    Posts: 131

    offline

    Spoke too soon 'wrap' still faulty. Win 7, latest Firefox.

    | Thu 9 May 2019 16:41:25 #41 |
  2. super-admin

    super-admin

    senior admin
    Joined: Feb '11
    Posts: 613

    offline

    The 'word-wrap' issue has now been resolved. Apologies, CSS code was put in to resolve an issue with very long links - they overflowed right across the page instead of wrapping in the 'threadpost' box.

    Let me know if this is still a problem for you.

    | Fri 10 May 2019 8:02:11 #42 |
  3. User has not uploaded an avatar

    A1944

    special member
    Joined: Dec '17
    Posts: 772

    offline

    super-admin - 18 minutes ago  » 
    The 'word-wrap' issue has now been resolved. Apologies, CSS code was put in to resolve an issue with very long links - they overflowed right across the page instead of wrapping in the 'threadpost' box.
    Let me know if this is still a problem for you.

    I am still seeing it on this post (No. 42) from you.

    | Fri 10 May 2019 8:21:55 #43 |
  4. Biggles

    Biggles

    special member
    Joined: Apr '11
    Posts: 579

    offline

    super-admin - 22 minutes ago  » 
    The 'word-wrap' issue has now been resolved. Apologies, CSS code was put in to resolve an issue with very long links - they overflowed right across the page instead of wrapping in the 'threadpost' box.
    Let me know if this is still a problem for you.

    The word wrap problem has been resolved for me, thanks.

    | Fri 10 May 2019 8:25:43 #44 |
  5. super-admin

    super-admin

    senior admin
    Joined: Feb '11
    Posts: 613

    offline

    A1944 - 19 minutes ago  » 

    super-admin - 18 minutes ago  » 
    The 'word-wrap' issue has now been resolved. Apologies, CSS code was put in to resolve an issue with very long links - they overflowed right across the page instead of wrapping in the 'threadpost' box.
    Let me know if this is still a problem for you.

    I am still seeing it on this post (No. 42) from you.

    Could you hit Ctrl-F5 and let me know if this fixes the problem? Ctrl-F5 reloads the CSS as well as the page (both of which is cached by your browser).

    | Fri 10 May 2019 8:42:53 #45 |
  6. User has not uploaded an avatar

    A1944

    special member
    Joined: Dec '17
    Posts: 772

    offline

    super-admin - 58 minutes ago  » 

    A1944 - 19 minutes ago  » 

    super-admin - 18 minutes ago  » 
    The 'word-wrap' issue has now been resolved. Apologies, CSS code was put in to resolve an issue with very long links - they overflowed right across the page instead of wrapping in the 'threadpost' box.
    Let me know if this is still a problem for you.

    I am still seeing it on this post (No. 42) from you.

    Could you hit Ctrl-F5 and let me know if this fixes the problem? Ctrl-F5 reloads the CSS as well as the page (both of which is cached by your browser).

    Yes, that seems to have done it.

    | Fri 10 May 2019 9:41:25 #46 |
  7. User has not uploaded an avatar

    fedman1

    special member
    Joined: Dec '13
    Posts: 131

    offline

    Looks good here now, thanks.

    | Sun 12 May 2019 8:44:26 #47 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.