My Humax Forum » Profile

A1944

User Activity

Recent Replies

  1. Real Difficulty Getting the Box To Activate User last replied: 1 mnth ago. Most recent reply: 1 mnth ago
  2. 5000T Issue User last replied: 1 mnth ago. Most recent reply: 1 mnth ago
  3. Deleted, showing as failed User last replied: 1 mnth ago. Most recent reply: 1 mnth ago
  4. 5000T Blank Screen, No Sound User last replied: 1 mnth ago. Most recent reply: 1 mnth ago
  5. FVP-5000T Freeview Play Recorder Wi-Fi key length User last replied: 2 mnths ago. Most recent reply: 2 mnths ago
  6. Humax freeview.lost recordings User last replied: 2 mnths ago. No replies since.
  7. T4000 either ignoring remote or over responding User last replied: 2 mnths ago. Most recent reply: 2 mnths ago
  8. Programs recording 5 minutes late User last replied: 5 mnths ago. Most recent reply: 1 mnth ago
  9. Humax EPGs not displaying properly User last replied: 5 mnths ago. Most recent reply: 2 mnths ago
  10. 5000-T Turning itself on User last replied: 5 mnths ago. Most recent reply: 5 mnths ago
  11. Vertically stretched picture FVP-4000T 500GB MOCHA User last replied: 6 mnths ago. No replies since.
  12. 5000T Lost ITV 2/3/4 User last replied: 6 mnths ago. No replies since.
  13. Unresponsive Remote User last replied: 6 mnths ago. Most recent reply: 6 mnths ago
  14. TV guide says no information available User last replied: 7 mnths ago. Most recent reply: 7 mnths ago
  15. 5000T Only records for one week User last replied: 7 mnths ago. Most recent reply: 7 mnths ago
  16. FVP-5000T not displaying on new smart TV User last replied: 7 mnths ago. Most recent reply: 7 mnths ago
  17. FVP 5000T Programme guide User last replied: 7 mnths ago. Most recent reply: 7 mnths ago
  18. Missing/disappearing program information User last replied: 8 mnths ago. Most recent reply: 7 mnths ago
  19. Adding Amazon Prime? User last replied: 8 mnths ago. Most recent reply: 8 mnths ago
  20. Non functional button (s) on remote User last replied: 9 mnths ago. No replies since.
  21. Slow to respond User last replied: 9 mnths ago. No replies since.
  22. 5000T series recordings fail due to power loss User last replied: 9 mnths ago. Most recent reply: 8 mnths ago
  23. No Programme Information User last replied: 10 mnths ago. Most recent reply: 9 mnths ago
  24. Lost signal User last replied: 10 mnths ago. No replies since.
  25. Missing Terms and Conditions (blank screen) User last replied: 10 mnths ago. Most recent reply: 10 mnths ago

Topics Started

  1. Optimal signal strength on the 5000T? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  2. Missing BBC1 HD logo - not a problem Started: 1 year ago No replies.
  3. iPlayer on 5000T Started: 2 years ago Most recent reply: 1 year ago.
  4. Confused BBC News recordings 14/12/22 Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  5. Another little 5000T oddie Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  6. Missing sample picture 5000T Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  7. iPlayer on 5000T Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  8. Blusas forum Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  9. An odd happening - 5000T Started: 2 years ago No replies.
  10. Ads on YouTube 5000T Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  11. 5000T dizzy turn Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  12. Pausing in iPlayer on 5000T Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  13. Mark all read? Started: 6 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  14. 5000T YouTube query (not the known issues) Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  15. 5000T retune nag screens Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  16. Oddity when setting manual recording for tomorrow Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  17. Alternative remote for 5000T Started: 5 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  18. Power timer did not come on Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  19. The heat Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  20. Site not working on Firefox Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  21. Heat problem? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  22. EPG out of step with reality Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  23. Lockup last night Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  24. Pointless end of series - new CRID Started: 4 years ago No replies.
  25. Another odd 5000T glitch - fixed Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.