My Humax Forum » Freeview HD » FVP 4000T, 5000T

FVP-5000T bug?

(14 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    Chirper

    member
    Joined: Aug '16
    Posts: 22

    offline

    I have posted the following with Humax support and am awaiting a response:
    On three occasions now I have experienced a problem with the picture/menu transparency reversing so that picture is on top of text rather than the other way round. Each time this happened from the \"Freeview\" (Home Screen) menu and after selecting \"Media\" (two times) and Recordings (one time). The only way to get out of this condition was a power cycle (remove power completely) - off/on cycles made no difference. The unit is only a few days old and firmware up to date.

    Same here... did u fix??

    Sent from my iPad using Tapatalk

    Thu 25 Jan 2018 21:52:32 #11 |
  2. User has not uploaded an avatar

    rogerd

    new member
    Joined: Nov '15
    Posts: 4

    offline

    This has not happened to me for some while now but it does sound the same problem that I have experienced. It's not often that I go into "Settings" which is where it tended to happen with me. As Barry suggests in an earlier post on this thread, send a photo of the condition to Humax support.......

    Fri 26 Jan 2018 9:03:55 #12 |
  3. User has not uploaded an avatar

    kd25

    junior member
    Joined: Nov '19
    Posts: 8

    offline

    Hi, Does anyone know if this overlay bug has been fixed yet?
    Have attached some screen photos taken today.

    Wed 4 Mar 2020 14:09:03 #13 |
  4. User has not uploaded an avatar

    kd25

    junior member
    Joined: Nov '19
    Posts: 8

    offline


    Wed 4 Mar 2020 14:10:55 #14 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.