My Humax Forum » Freeview HD » HDR FOX T2

HDR-fox t2 lost channels

(3 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    Lyndyhop

    new member
    Joined: Feb '12
    Posts: 1

    offline

    Hi I am new to the site - I have a HDR-FOX T2 and
    I have lost certain channels, 3, 4, 5, 6, 8, 13, 14, and a few more, have done an auto search but still have not found the missing channels. Any idea what's wrong? the aerial is fine as I have other tv's and they are fine - any help would be much appreciated

    | Wed 29 Feb 2012 22:02:54 #1 |
  2. User has not uploaded an avatar

    Martin Liddle

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 3,363

    online

    Lyndyhop - 1 hour ago  » 
    I have a HDR-FOX T2 and
    I have lost certain channels, 3, 4, 5, 6, 8, 13, 14, and a few more, have done an auto search but still have not found the missing channels. Any idea what's wrong?

    Do you have channels numbered 800 and above? If so you need to do a manual tune to get a consistent set of channels from a single transmitter, see Link to tuning notes

    | Wed 29 Feb 2012 23:09:56 #2 |
  3. User has not uploaded an avatar

    Borderline6

    new member
    Joined: May '12
    Posts: 1

    offline

    Many thanks Martin. I had the same problem as Lindyhop.

    Your advice to manually tune fixed the problem. The "Link to Tuning Notes" is first rate and I solved the problem which had been bugging me for days.

    | Fri 4 May 2012 13:29:49 #3 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.