My Humax Forum » WELCOME to the forums!

Help!

(3 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    Dick

    new member
    Joined: Jul '21
    Posts: 1

    offline

    Hi, ive got a Freesat box and while trying to change the remote control code its now refusing to do anything.. any advice will be appreciated, regards

    | Tue 20 Jul 2021 17:02:17 #1 |
  2. User has not uploaded an avatar

    SSThing

    special member
    Joined: Nov '15
    Posts: 855

    offline

    Take the batteries out and have a cup of tea.

    | Tue 20 Jul 2021 17:19:57 #2 |
  3. Luke

    Luke

    special member
    Joined: Apr '11
    Posts: 1,261

    offline

    ... and after the tea put the batteries back in and retry changing the code, and when you enter the numeric for the mode make sure that the TV flashes up "Remote control has been changed to mode X".

    | Tue 20 Jul 2021 22:08:22 #3 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.