My Humax Forum » Freeview HD » HDR 1800T/2000T

Humax Portal Error 503 Service Unavailable

(15 posts)
  1. Barry

    Barry

    administrator
    Joined: Feb '11
    Posts: 7,352

    offline

    Welcome to our Forum

    Thank you for confirming it is working for you.

    Mon 20 Mar 2017 8:32:27 #11 |
  2. User has not uploaded an avatar

    SpiralGalaxy

    new member
    Joined: Mar '17
    Posts: 2

    offline

    Yep, working here too on my 8000T. Thanks.

    Mon 20 Mar 2017 8:33:14 #12 |
  3. User has not uploaded an avatar

    rbn

    new member
    Joined: Mar '17
    Posts: 1

    offline

    I had the same symptoms too. Now working here again too. (HDR Fox T2)
    However it has always been a bit flaky, and frequently it crashes the HDR Box causing a reboot as I start playing a selected program on iPlayer. My Samsung smart TV (in another room) is much more reliable and resilient in this respect. I suppose it (the T2) is a bit older, but it is very frustrating having to wait for a reboot and to start again from scratch in the program selection.

    Mon 20 Mar 2017 9:03:50 #13 |
  4. grahamlthompson

    grahamlthompson

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 7,375

    offline

    rbn - 19 minutes ago  » 
    I had the same symptoms too. Now working here again too. (HDR Fox T2)
    However it has always been a bit flaky, and frequently it crashes the HDR Box causing a reboot as I start playing a selected program on iPlayer. My Samsung smart TV (in another room) is much more reliable and resilient in this respect. I suppose it (the T2) is a bit older, but it is very frustrating having to wait for a reboot and to start again from scratch in the program selection.

    I have found that the responce to keystrokes can be very slow. If you wait till the key is responded to before pressing another you don't get the reboots.

    Mon 20 Mar 2017 9:24:22 #14 |
  5. User has not uploaded an avatar

    rocksteady

    junior member
    Joined: Jul '14
    Posts: 9

    offline

    Yep. Back working on my 2000T.
    Ed

    Mon 20 Mar 2017 17:40:14 #15 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.