My Humax Forum » Freesat HD » HDR 1000, 1010, 1100S

Setup problem

(6 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    deggitt

    junior member
    Joined: Mar '13
    Posts: 6

    offline

    I originally set up my recorder on a single satellite input. I now wish to add a second to enable simultaneous recording and viewing, but cannot get back to a setup screen to do so. Any suggestions?

    | Sun 10 Mar 2013 22:10:35 #1 |
  2. -gonzo-

    -gonzo-

    special member
    Joined: Feb '13
    Posts: 660

    offline

    Factory reset will start the installation wizard again.

    | Sun 10 Mar 2013 22:42:59 #2 |
  3. User has not uploaded an avatar

    deggitt

    junior member
    Joined: Mar '13
    Posts: 6

    offline

    Thanks gonzo, however, I can't find from any of the accompanying paperwork, how to do a factory reset! Can you explain the process please?

    | Mon 11 Mar 2013 10:24:29 #3 |
  4. Barry

    Barry

    senior admin
    Joined: Feb '11
    Posts: 10,748

    offline

    I'll welcome you to the Forum

    and jump in here:

    Settings
    System Settings
    Factory default

    Default password is 0000 (4 zero's if required)

    Make a note of your timers as they will be reset as well, recordings will be unaffected.

    | Mon 11 Mar 2013 10:27:39 #4 |
  5. User has not uploaded an avatar

    deggitt

    junior member
    Joined: Mar '13
    Posts: 6

    offline

    Thanks Barry. I have no idea how I did not find the factory setup on the menus, I was convinced I had run through all of them! The whole thing now works fine.

    | Thu 14 Mar 2013 13:03:16 #5 |
  6. REPASSAC

    REPASSAC

    special member
    Joined: Mar '11
    Posts: 4,101

    offline

    I don't think you can see it when recording. I liked the Foxsat method of showing them greyed out.

    | Thu 14 Mar 2013 13:29:15 #6 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.