My Humax Forum » Freeview HD » FVP 4000T, 5000T

Cannot reset humax fvp-5000t policy page is blank

(8 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    deonpt

    new member
    Joined: Jul '19
    Posts: 4

    offline

    Hi all,
    I have a set top box model humax fvp-5000t.
    It was working fine then stopped connecting to any on demand services.
    The network was connecting fine and the internet was showing as all being connected properly, but nothing worked - Netflix catch up etc all failing.

    I was told to do a factory reset which I have tried to do, but on completing the network section of the reset successfully I then get a blank page with a title "privacy policy, terms and conditions" but I cannot get past this blank page.
    I presume I'm supposed to be able to agree to some terms or something but the page is simply black. So I cannot now use the box at all as the install is failing on this page.
    What can I do?

    Thank you
    deonpt

    Mon 8 Jul 2019 11:39:30 #1 |
  2. User has not uploaded an avatar

    deonpt

    new member
    Joined: Jul '19
    Posts: 4

    offline

    I have tried unplugging and leaving for a while then trying the whole procedure again and it still just shows the black screen where the policies should be!
    What can i do to get past the agreeing page as the box is useless at the moment?

    Ive tried emailing Humax support as well, but havent heard back from them after 14hrs or so.
    thanks again

    Mon 8 Jul 2019 15:10:28 #2 |
  3. User has not uploaded an avatar

    SSThing

    special member
    Joined: Nov '15
    Posts: 262

    offline

    Have you tried just pressing the OK button? When the page loads it defaults to the "Done" button, so pressing OK may just work if it's a display glitch.

    Mon 8 Jul 2019 16:09:54 #3 |
  4. User has not uploaded an avatar

    deonpt

    new member
    Joined: Jul '19
    Posts: 4

    offline

    Hi SSThing,

    yes, i tried hitting it multiple times as was getting very frustrated......i think i tried pretty much every button too!
    thanks for the reply though.

    Mon 8 Jul 2019 20:36:50 #4 |
  5. REPASSAC

    REPASSAC

    special member
    Joined: Mar '11
    Posts: 3,773

    offline

    It may be that the two problems are connected and that the T&C page comes from the internet.

    Suggestions:
    - Disconnect Lan and retry.
    - Try restarting Router and then PVR.

    Tue 9 Jul 2019 8:56:56 #5 |
  6. User has not uploaded an avatar

    deonpt

    new member
    Joined: Jul '19
    Posts: 4

    offline

    Thanks REPASSAC, but i have tried that already.
    It also passes the internet and network page just before the policy page, so i hope that's working ok.
    Its a nightmare!

    Tue 9 Jul 2019 15:34:36 #6 |
  7. User has not uploaded an avatar

    Christina2018

    senior member
    Joined: Jul '18
    Posts: 132

    offline

    I've read that a lot of people don't get very far with emails to Humax- I've rang them a few times so you could try that and see if they're able to help, or they do have online chat help. I hope you get the problem sorted.

    Thu 11 Jul 2019 11:30:43 #7 |
  8. grahamlthompson

    grahamlthompson

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 10,332

    offline

    deonpt - 2 days ago  » 
    I have tried unplugging and leaving for a while then trying the whole procedure again and it still just shows the black screen where the policies should be!
    What can i do to get past the agreeing page as the box is useless at the moment?

    Ive tried emailing Humax support as well, but havent heard back from them after 14hrs or so.
    thanks again

    Try disconecting the hdmi lead and connect to a TV scart using the yellow CVBS video out socket and a scart adaptor.

    https://www.amazon.co.uk/Adapter-Component-Composite-Switchable-Connector-Gold/dp/B075MJ6KRK/ref=sr_1_2?keywords=scart+adaptor&qid=1562841477&s=instant-video&sr=8-2

    Thu 11 Jul 2019 11:38:32 #8 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.