My Humax Forum » Freeview HD » FVP 4000T, 5000T

iPlayer app

(61 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    SarahN

    member
    Joined: Jan '20
    Posts: 21

    offline

    Hi

    First post here - bought the 5000T two weeks ago. All was working fine until today.

    I cannot get into iPlayer today. Yesterday it was working fine. I've done a factory reset, I've rebooted my router, I've pulled the plug on the machine. Nothing works.

    Can any others users of this machine get onto iPlayer? If so, I may consider getting a replacement as the unit is only two weeks old

    Thanks

    Sat 11 Jan 2020 13:21:18 #1 |
  2. User has not uploaded an avatar

    SSThing

    special member
    Joined: Nov '15
    Posts: 417

    offline

    What exactly do you mean by "can't get into iPlayer"?
    Do you mean that the iPlayer icon is missing from the bottom of the home page?
    Is iPlayer available in the 'players' section on the top of the home page?
    Or do you mean that selecting the iPlayer results in nothing happening?

    Either way, try deleting cookies and see what happens.

    Sat 11 Jan 2020 14:38:22 #2 |
  3. User has not uploaded an avatar

    SarahN

    member
    Joined: Jan '20
    Posts: 21

    offline

    Hi

    When I select the app, it goes to the loading page and just stays there. Does the same thing from the EPG. Worked fine yesterday.

    Sat 11 Jan 2020 14:44:48 #3 |
  4. User has not uploaded an avatar

    SarahN

    member
    Joined: Jan '20
    Posts: 21

    offline

    So the app is there as it should be

    Sat 11 Jan 2020 14:45:38 #4 |
  5. User has not uploaded an avatar

    jaeger

    senior member
    Joined: Nov '17
    Posts: 75

    offline

    I've just Tried iplayer on my Humax and it wont play, just sits there with the BBC Player logo saying 'loading' yet plays OK on my TV

    Sat 11 Jan 2020 14:45:48 #5 |
  6. User has not uploaded an avatar

    SarahN

    member
    Joined: Jan '20
    Posts: 21

    offline

    Jaeger - so do you mean on your Humax box it's doing the same as mine but straight through your TV (I'm guessing it's a smart TV?) It's ok?

    That suggests a Humax issue?

    Sat 11 Jan 2020 15:08:39 #6 |
  7. User has not uploaded an avatar

    jaeger

    senior member
    Joined: Nov '17
    Posts: 75

    offline

    Yup,Humax BBC iPlayer wont load but will on my Smart TV ~ working OK, So that's My5 and now iPlayer not working!
    (Tried reboot too)

    Sat 11 Jan 2020 15:12:56 #7 |
  8. User has not uploaded an avatar

    SarahN

    member
    Joined: Jan '20
    Posts: 21

    offline

    Annoying isn't it! I had an old youview Humax box (the 1010 one I think) that gave up the ghost before Xmas. iPlayer was always shocking on it. Used to lock up all the time. I was enjoying using iPlayer on this new box last night. Thought it was amazing to be able to watch for two hours without any issues. Then this issue this morning! So annoying.

    So do we just have to wait for it to be sorted by Humax?

    My My5 is also sometimes problematic but is ok today

    Sat 11 Jan 2020 15:18:44 #8 |
  9. User has not uploaded an avatar

    jaeger

    senior member
    Joined: Nov '17
    Posts: 75

    offline

    If it's going to be like the My5 problem Humax wont be Interested (BTW: I've tried My5 again today and it part loaded then crashed the box again)

    Sat 11 Jan 2020 15:29:16 #9 |
  10. Trev

    Trev

    special member
    Joined: Apr '18
    Posts: 377

    offline

    If my memory serves me correctly, there has been changes to how iPlayer works fairly recently (Nov/Dec?). App updated on TV but not on box seems a likely possibility unless my memory is letting me down.

    Sat 11 Jan 2020 15:33:21 #10 |

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.