My Humax Forum » Freeview HD » Aura UHD

Issues while recording a programme

(7 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    Pganders

    junior member
    Joined: Apr '24
    Posts: 6

    offline

    Hi,

    I have just recently purchased a Humax Aura and am having issues when watching a live programme while it is recording the same programme. if I then pause the programme during recording for a few minutes then push play the programme jumps forward to where it has recorded to instead of picking up where I left off. If I then push the back button to try and get back to where I left off it then jumps back to the very start of the programme or even on occasions to the previous programme.

    Any ideas?

    Thanks

    | Sat 20 Apr 2024 10:10:25 #1 |
  2. User has not uploaded an avatar

    kr002

    special member
    Joined: Nov '20
    Posts: 124

    offline

    This is normal - normal how crap this machine is
    Read the other posts

    | Sat 20 Apr 2024 18:47:53 #2 |
  3. User has not uploaded an avatar

    Pganders

    junior member
    Joined: Apr '24
    Posts: 6

    offline

    Yeah, done that but was hoping there might be a fix but looks like not

    | Sat 20 Apr 2024 20:06:02 #3 |
  4. User has not uploaded an avatar

    kr002

    special member
    Joined: Nov '20
    Posts: 124

    offline

    Just do a reboot from time to time

    | Sun 21 Apr 2024 16:36:48 #4 |
  5. User has not uploaded an avatar

    Pganders

    junior member
    Joined: Apr '24
    Posts: 6

    offline

    Thanks, will give that a try.

    | Sun 21 Apr 2024 16:56:13 #5 |
  6. User has not uploaded an avatar

    bobspark

    senior member
    Joined: Oct '14
    Posts: 51

    offline

    I did factory reset but did not connect to internet. All the problems with recording and jumping back went away.Use a firestick for apps and catch up etc.

    | Mon 22 Apr 2024 18:18:11 #6 |
  7. User has not uploaded an avatar

    Pganders

    junior member
    Joined: Apr '24
    Posts: 6

    offline

    Reboot seems to have worked, thanks. Hopefully stay that way

    | Tue 23 Apr 2024 8:23:36 #7 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.