My Humax Forum » Miscellaneous » Other Humax Products

My Humax won’t tape my shows

(15 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    Rochie

    junior member
    Joined: Dec '22
    Posts: 6

    offline

    When I set up shows to tape they won’t tape and I can’t use the tape button either to instantly tape. I was getting messages about incorrect formatting but have re formatted at least 4 times now and it still won’t tape. Can anyone offer any advice?

    | Tue 13 Dec 2022 9:46:50 #1 |
  2. gomezz

    gomezz

    special member
    Joined: Mar '11
    Posts: 919

    offline

    What model of Humax do you have?

    | Tue 13 Dec 2022 10:42:01 #2 |
  3. User has not uploaded an avatar

    jdlfreetime

    special member
    Joined: Dec '13
    Posts: 180

    offline

    Hi Rochie, are you using VHS or Betamax tapes? They won't work in the Humax (only joking! It's nearly Christmas - you mention taping).

    Seriously, be interested to know which model of Humax. Is it one of the older models: 9200 / 9300? John L

    | Tue 13 Dec 2022 11:13:32 #3 |
  4. User has not uploaded an avatar

    Rochie

    junior member
    Joined: Dec '22
    Posts: 6

    offline

    the front of the manual says HDR-3000T. Not sure if this is the model!

    | Wed 14 Dec 2022 6:04:16 #4 |
  5. User has not uploaded an avatar

    Rochie

    junior member
    Joined: Dec '22
    Posts: 6

    offline

    The front of the manual says HDR-3000T, not sure if this is correct.

    | Wed 14 Dec 2022 6:05:45 #5 |
  6. prking

    prking

    senior member
    Joined: Sep '15
    Posts: 57

    offline

    That’s an Australian model, it’s unlikely to work in the UK.

    | Wed 14 Dec 2022 6:08:27 #6 |
  7. User has not uploaded an avatar

    Rochie

    junior member
    Joined: Dec '22
    Posts: 6

    offline

    I am from Australia

    | Wed 14 Dec 2022 6:10:07 #7 |
  8. User has not uploaded an avatar

    jdlfreetime

    special member
    Joined: Dec '13
    Posts: 180

    offline

    prking - 1 hour ago  » 
    That’s an Australian model, it’s unlikely to work in the UK.

    That would explain why. You need to use a UK PVR. Many good models available. John L

    | Wed 14 Dec 2022 7:56:36 #8 |
  9. User has not uploaded an avatar

    SSThing

    special member
    Joined: Nov '15
    Posts: 1,302

    offline

    jdlfreetime - 18 mins ago  » 

    prking - 1 hour ago  » 
    That’s an Australian model, it’s unlikely to work in the UK.

    That would explain why. You need to use a UK PVR. Many good models available. John L

    Has it occurred to you that Rochie might actually live in Australia?

    | Wed 14 Dec 2022 8:16:21 #9 |
  10. Manclad

    Manclad

    member
    Joined: Mar '21
    Posts: 36

    offline

    SSThing - 3 mins ago  » 

    jdlfreetime - 18 mins ago  » 

    prking - 1 hour ago  » 
    That’s an Australian model, it’s unlikely to work in the UK.

    That would explain why. You need to use a UK PVR. Many good models available. John L

    Has it occurred to you that Rochie might actually live in Australia?

    Then the tapes would have to be upside down?

    | Wed 14 Dec 2022 8:19:57 #10 |

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.