My Humax Forum » Freeview HD » FVP 4000T, 5000T

Previous days programmes no information

(14 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    Telboy52

    member
    Joined: Nov '11
    Posts: 18

    offline

    Yes I did find it very straight forward, at least now if anybody else hits the DNS server value entry problem like me then my solution would help.
    Thanks again

    Thu 16 May 2019 14:13:09 #11 |
  2. User has not uploaded an avatar

    Telboy52

    member
    Joined: Nov '11
    Posts: 18

    offline

    Hi Martin, I don't believe it but after a couple of days I've lost all the previous days programmes again. I've checked the settings and they are as I set them up from your previous post. I don't understand why this could happen.

    Mon 20 May 2019 8:52:39 #12 |
  3. User has not uploaded an avatar

    A1944

    special member
    Joined: Dec '17
    Posts: 325

    offline

    Looks like it will be back to clearing the cookies as I described in Post 2. However, though that seems to correct the problem, it is only a temporary fix and you will have to keep on doing it. Hopefully, that will continue to sort it into the future.

    Mon 20 May 2019 11:11:16 #13 |
  4. User has not uploaded an avatar

    Martin Liddle

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 2,758

    online

    Telboy52 - 5 hours ago  » 
    Hi Martin, I don't believe it but after a couple of days I've lost all the previous days programmes again. I've checked the settings and they are as I set them up from your previous post. I don't understand why this could happen.

    Sorry to hear that; I am afraid I have no other ideas.

    Mon 20 May 2019 14:38:26 #14 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.