My Humax Forum » Freeview SD » PVR 9150T, 9200T, 9300T

fried disk on pvr9000t ?

(23 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    dufusuk

    member
    Joined: Jun '19
    Posts: 12

    offline


    Which Humax firmware version are you using on the HDR-FOX T2? Last time I tried iPlayer was working with 1.03.12 (but not with early versions) but that will be a few months ago.

    The T2 is on FHTCP 1.03.12, update 07/02/2014 Nicomm Version 9.3, loader Version a7.33

    The TV Portal takes ages to load, hangs on with a grey letter box, been like that for over a couple of years.

    Tue 18 Jun 2019 9:35:49 #21 |
  2. User has not uploaded an avatar

    Martin Liddle

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 3,084

    offline

    dufusuk - 1 day ago  » 
    The T2 is on FHTCP 1.03.12, update 07/02/2014 Nicomm Version 9.3, loader Version a7.33
    The TV Portal takes ages to load, hangs on with a grey letter box, been like that for over a couple of years.

    Sorry for delay in replying, been away on holiday so couldn't test on my box. Now back home and as I thought iPlayer works fine. First thing to check is that the Internet connection is OK, if it is then try a reset to default settings.

    Wed 19 Jun 2019 23:18:55 #22 |
  3. User has not uploaded an avatar

    dufusuk

    member
    Joined: Jun '19
    Posts: 12

    offline

    [quote]
    Sorry for delay in replying, been away on holiday so couldn't test on my box. Now back home and as I thought iPlayer works fine. First thing to check is that the Internet connection is OK, if it is then try a reset to default settings.
    [quote]
    That's great, that worked! Reset the box, and logged in again.

    Thu 20 Jun 2019 9:45:56 #23 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.