My Humax Forum » Freesat HD » HDR 1000, 1010, 1100S

Lost Pin

(29 posts)
  1. Barry

    Barry

    administrator
    Joined: Feb '11
    Posts: 9,114

    offline

    Welcome to our Forum

    Unfortunately we are aimed primarily at the UK user however....

    To reset pin to default of 0000 (4 zero's) try...

    With system details on screen, software version, loader version etc, press the coloured keys in the following sequence (ignore any on screen message) RGYBGYB

    Sat 2 Apr 2016 23:19:47 #21 |
  2. User has not uploaded an avatar

    RadioNostalgia

    junior member
    Joined: Apr '16
    Posts: 5

    offline

    as I said, it NOT works.

    Sorry if I'm only italian, was not my choice.

    Mon 4 Apr 2016 12:27:05 #22 |
  3. REPASSAC

    REPASSAC

    special member
    Joined: Mar '11
    Posts: 3,878

    offline

    RadioNostalgia - 3 hours ago  » 
    as I said, it NOT works.
    Sorry if I'm only italian, was not my choice.

    Con dettagli di sistema sullo schermo, versione software, versione caricatore ecc, stampa colorata tasti nel seguente ordine (ignorare qualsiasi messaggio di schermo) rosso verde giallo blu verde giallo blu.

    Automated translation.

    Mon 4 Apr 2016 16:10:42 #23 |
  4. User has not uploaded an avatar

    RadioNostalgia

    junior member
    Joined: Apr '16
    Posts: 5

    offline

    automated translation not required.

    This procedure DOESN'T WORK with HDR 1001S

    Mon 4 Apr 2016 19:46:14 #24 |
  5. REPASSAC

    REPASSAC

    special member
    Joined: Mar '11
    Posts: 3,878

    offline

    It is necessary to start in exactly the correct place.
    I cannot think that Humax would vary this by country.

    Mon 4 Apr 2016 20:19:32 #25 |
  6. User has not uploaded an avatar

    RadioNostalgia

    junior member
    Joined: Apr '16
    Posts: 5

    offline

    wanna a video to show that is not working ?

    Mon 4 Apr 2016 20:45:41 #26 |
  7. REPASSAC

    REPASSAC

    special member
    Joined: Mar '11
    Posts: 3,878

    offline

    RadioNostalgia - 54 minutes ago  » 
    wanna a video to show that is not working ?

    Please.

    Mon 4 Apr 2016 21:40:23 #27 |
  8. User has not uploaded an avatar

    RadioNostalgia

    junior member
    Joined: Apr '16
    Posts: 5

    offline

    Ok, enjoy !

    https://youtu.be/U9co23unGSE

    Mon 4 Apr 2016 22:11:25 #28 |
  9. REPASSAC

    REPASSAC

    special member
    Joined: Mar '11
    Posts: 3,878

    offline

    Well you did it in the correct place I think.
    From the blank screen at the end of the coloured button sequence the function must have been removed/disabled for some reason.

    Tue 5 Apr 2016 9:46:51 #29 |

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.