My Humax Forum » Miscellaneous » Broadcast, Internet, Media

 

Youtube re-directing

(134 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    MacW

    new member
    Joined: Oct '20
    Posts: 1

    offline

    Sorry to add yet another voice to this but I have exactly the same problem with my FPV-5000T which I bought less than a month ago.
    YouTube was working fine then but is now showing the same message and screen as previously mentions.
    I emailed Humax but as yet have not received a reply!

    | Sat 17 Oct 2020 12:25:46 #81 |
  2. User has not uploaded an avatar

    Rowridgerec

    junior member
    Joined: Feb '18
    Posts: 5

    offline

    We have a four year old FVP4000T on which up until a few days ago the Youtube app was working OK. When we start it now it says "You are being directed to Youtube,com" . It then comes up with a part populated screen app screen in which the box does not seem to recognise any key presses. Anyone else see this and aware of a solution?

    Thanks

    Peter

    | Sat 17 Oct 2020 12:53:48 #82 |
  3. User has not uploaded an avatar

    A1944

    special member
    Joined: Dec '17
    Posts: 599

    offline

    Let's be clear, YouTube is not working on any Humax boxes, old or new, it seems.

    Whether emailing Humax will do any good is debatable because from reading Post 61 it appears that they are well aware of the problem and believe that it is down to YouTube to rectify it.

    | Sat 17 Oct 2020 13:03:28 #83 |
  4. grahamlthompson

    grahamlthompson

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 12,030

    offline

    Rowridgerec - 13 mins ago  » 
    We have a four year old FVP4000T on which up until a few days ago the Youtube app was working OK. When we start it now it says "You are being directed to Youtube,com" . It then comes up with a part populated screen app screen in which the box does not seem to recognise any key presses. Anyone else see this and aware of a solution?
    Thanks
    Peter

    https://myhumax.org/forum/topic/youtube-re-directing/page/8#post-80703

    | Sat 17 Oct 2020 13:07:08 #84 |
  5. User has not uploaded an avatar

    Rowridgerec

    junior member
    Joined: Feb '18
    Posts: 5

    offline

    Graham,

    Thanks for the fast reply, good to see it is not just our box. It also looks as though the Youtube app on our Panasonic TV is not working. Our old Chromecast is OK so we can still watch the motor racing from Goodwood.

    Peter

    | Sat 17 Oct 2020 13:51:51 #85 |
  6. joe pineapples

    joe pineapples

    member
    Joined: Aug '16
    Posts: 31

    offline

    Would it be unfair to say they're dragging their heels.

    | Sat 17 Oct 2020 13:53:26 #86 |
  7. User has not uploaded an avatar

    micke

    new member
    Joined: Oct '20
    Posts: 4

    offline

    Humax emailed me to ask if the iPlayer issue had been resolved on my machine (FVP-5000) which was nice. I said it was working now but when was the permanent fix coming? And while you they are at it what's the latest on the Youtube redirect issue. No reply on either topic as yet.

    | Sat 17 Oct 2020 15:37:45 #87 |
  8. User has not uploaded an avatar

    Turbomeister

    new member
    Joined: Oct '20
    Posts: 1

    offline

    I can watch YouTube on my iPad but cannot cast to television. As with previous posts can only wait for YouTube to correct the problem.

    | Sat 17 Oct 2020 16:39:50 #88 |
  9. User has not uploaded an avatar

    Mick6

    new member
    Joined: Oct '20
    Posts: 3

    offline

    Hi
    I have the YouTube ikon but it directs me to a blank YouTube website.
    I have done a factory reset and has made no difference.
    Any advice welcome
    Thankyou

    | Mon 19 Oct 2020 20:09:21 #89 |
  10. grahamlthompson

    grahamlthompson

    special member
    Joined: Feb '11
    Posts: 12,030

    offline

    Mick6 - 35 secs ago  » 
    Hi
    I have the YouTube ikon but it directs me to a blank YouTube website.
    I have done a factory reset and has made no difference.
    Any advice welcome
    Thankyou

    Currently broken on Humax devices. What other kit do you have.

    See this thread

    https://myhumax.org/forum/topic/youtube-re-directing/page/9#post-80747

    Still available on lots of other kit. There are lots of other ways. Without knowing what other kit you have that is connected to your home network hard to say.. TV's smart phones, tablets etc.

    | Mon 19 Oct 2020 20:11:13 #90 |

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.