My Humax Forum » Freeview HD » Aura UHD

App update for Beta testers

(32 posts)
  1. User has not uploaded an avatar

    MickO

    senior member
    Joined: Nov '20
    Posts: 56

    offline

    Points 2, 4 & 5 are still being suffered by my box and myself.
    Is there a fix being fixed?

    | Tue 26 Oct 2021 10:16:48 #11 |
  2. User has not uploaded an avatar

    boogersa

    special member
    Joined: Jan '18
    Posts: 274

    offline

    Humax support state that there is another one on its way… but until Barry mentions that there’s a new one I ain’t believing it.

    | Sun 31 Oct 2021 19:22:09 #12 |
  3. GordyBoy

    GordyBoy

    senior member
    Joined: Nov '20
    Posts: 74

    offline

    So I turned off the Aura and TV with the Aura remote.

    I checked WebControl IF and noticed that there were two programmes I wanted to download to my phone.

    Started the conversion process and got ready for bed. Last thing I did was check Web Control IF again and it was inaccessible as the Aura had gone into Deep Sleep.

    This has happened several times now.

    No Sleep or Deep Sleep options are enabled on the Aura so why is this happening?

    | Thu 2 Dec 2021 0:11:34 #13 |
  4. Manclad

    Manclad

    member
    Joined: Mar '21
    Posts: 32

    offline

    Is it a fair assumption that Humax have not suggested any pending software updates to attempt to fix problems that they have been informed of directly or via the beta test path?

    Asking as Humax seem to have gone rather quiet imho.

    | Tue 4 Jan 2022 16:21:06 #14 |
  5. User has not uploaded an avatar

    Rolandsizzers

    member
    Joined: Apr '21
    Posts: 18

    offline

    I note Barry's sticky post. However Humax support haven't replied to several emails and Beta testing appears to have stopped. My box suffers a problem where it randomly cold starts every few days. Bought direct from Humax. Certainly feels like they have disappeared?

    | Wed 19 Jan 2022 10:45:41 #15 |
  6. brian

    brian

    special member
    Joined: Mar '11
    Posts: 997

    offline

    Rolandsizzers - 1 hour ago  » 
    My box suffers a problem where it randomly cold starts every few days.

    This feature was introduced quite a while ago, in Beta software dated 23.02.21.

    This post gives further details.

    Could this be the 'problem' that you are referring to?

    | Wed 19 Jan 2022 12:39:28 #16 |
  7. User has not uploaded an avatar

    SSThing

    special member
    Joined: Nov '15
    Posts: 1,270

    offline

    Your link doesn't go to a specific post, it just goes to the start of the thread.

    | Wed 19 Jan 2022 13:47:21 #17 |
  8. brian

    brian

    special member
    Joined: Mar '11
    Posts: 997

    offline

    SSThing - 25 mins ago  » 
    Your link doesn't go to a specific post, it just goes to the start of the thread.

    It should go to post #9, it does for me.

    | Wed 19 Jan 2022 14:13:23 #18 |
  9. User has not uploaded an avatar

    SSThing

    special member
    Joined: Nov '15
    Posts: 1,270

    offline

    I think that depends on the device and/or browser. On my tablet it shows almost the full page.

    | Wed 19 Jan 2022 14:17:02 #19 |
  10. brian

    brian

    special member
    Joined: Mar '11
    Posts: 997

    offline

    SSThing - 22 mins ago  » 
    I think that depends on the device and/or browser. On my tablet it shows almost the full page.

    I have just tried it on three different devices, PC, Tablet, and Phone, and each time the link to the specific post #9 results in it appearing at the top of the screen, but other posts in the thread are visible by scrolling up/down.

    | Wed 19 Jan 2022 14:43:15 #20 |

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.