A1944 « My Humax Forum

My Humax Forum » Profile

A1944

User Activity

Recent Replies

  1. iplayer green button User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  2. EPG and live TV dull but recordings OK User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  3. New Software UKTFAE 1.03.47 User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  4. ITV HD wrong area User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  5. FVP 5000T ITV Hub Sign In Not Working User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 2 months ago
  6. remote User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago
  7. No programme information User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  8. New - FVP 5000T User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  9. FVP-5000T - Channel Group Problem User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  10. Apologies for Forum downtime User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  11. Padding on 30 minute programs User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  12. Subtitles on iplayer User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  13. Is my FVP400T dying? User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  14. Privacy policy User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  15. Yet another problem with my 5000T User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  16. Sensible suggestions for improving EPG, os etc User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  17. No COM7 or COM8 channels User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  18. FVP-4000T update? User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago
  19. Laggy Website User last replied: 7 months ago. No replies since.
  20. 5000T ITV Hub failing to log in User last replied: 7 months ago. No replies since.
  21. ITV scrambled or not available User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago
  22. Cannot turn off subtitles User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago
  23. All SD channels missing - but they come back???? User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago
  24. Start looping User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago
  25. Couple of 5000T questions User last replied: 8 months ago. No replies since.

Topics Started

No more topics posted.